Γιατί να επιλέξω laser Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Θα δείτε την υφή της τρίχας να αλλάζει και να γίνεται ολοένα και πιο λεπτή και απαλή. Με την πλήρη καταστροφή του θύλακα της τρίχας θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών εξαρτώνται από:
– Το χρώμα του δέρματος.
– Το χρώμα της τρίχας
– Το ιατρικό ιστορικό
– Την περιοχή προς θεραπεία
Ο κορμός και τα άκρα (χέρια – πόδια) απαιτούν 6 με 8 συνεδρίες, ανά 40 μέρες περίπου. Για το πρόσωπο 8 με 10 συνεδρίες ανά 30 μέρες περίπου.

Τι είναι επαναληπτική συνεδρία;

Μετά από κάθε κύρια συνεδρία, σε διάστημα 10 ημερών περίπου μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβουμε την συνεδρία. Στόχος μας είναι να πετύχουμε τις τρίχες στην αναγενή τους φάση, λόγω της διαφορετικής περιοδικότητας της έκφυσης και ανάπτυξης της τρίχας, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι επαναληπτικές συνεδρίες είναι δωρεάν, μιας και λογίζονται ως κομμάτι της κάθε κύριας συνεδρίας.
Πόσο ασφαλής είναι; Θα πονέσω κατά την εφαρμογή;
Σε κάθε θεραπεία ακολουθούμε το πρωτόκολλο ασφαλείας όπως π.χ. η χρήση προστατευτικών γυαλιών και ψυκτικού μηχανισμού (zimmer). Η ακτινοβολία laser δρα στο επίπεδο του δέρματος και δεν επηρεάζει λεμφαδένες , ωοθήκες ή άλλα εσωτερικά όργανα. Ο ψυκτικός μηχανισμός προστατεύει την επιδερμίδα από εγκαύματα και καθιστά την μέθοδο πλήρως ανώδυνη και ακίνδυνη για τον πελάτη.

Τι πρέπει να προσέξω πριν από κάθε συνεδρία;

– Να μην έχετε κάνει αποτρίχωση με κερί για 4 – 6 εβδομάδες πριν την εφαρμογή
– Να μην κάνετε χρήση αποσμητικών ή αρωμάτων πριν τη συνεδρία στις περιοχές που θα αποτριχωθούν
– Να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία και το solarium 72 ώρες πριν. Γενικά αποφεύγουμε την εφαρμογή ακτινοβολίας laser σε μαυρισμένα δέρματα
– Απαγορεύεται η αποτρίχωση με laser κατά την κύηση και το θηλασμό
– Απαγορεύεται η αποτρίχωση με laser σε ασθενείς με καρκίνο του δέρματος, σακχαρώδη διαβήτη ή σε άτομα που είναι υπό φαρμακευτική αγωγή σε ουσίες όπως ισοτρετινοΐνη, τετρακυκλίνες, αντιπηκτικά.
Πριν ξεκινήσετε, θα σας ζητηθούν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγεία σας, ώστε να σας συμβουλεύσουμε στο κατά πόσο ενδείκνυται για εσάς η αποτρίχωση με laser.

Μετά την κάθε συνεδρία, τι;

– Αποφύγετε τα ζεστά ντους, ατμόλουτρα και τη χρήση σάουνας για τουλάχιστον 48 ώρες.
– Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 5 μέρες και ειδικά για περιοχές όπως το πρόσωπο να κάνετε απαραιτήτως χρήση αντιηλιακού.
– Μην εφαρμόσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρώσετε τις συνεδρίες σας.
– Αποφύγετε την τριβή ή το peeling στην αποτριχωμένη περιοχή.
– Κάνετε χρήση ενυδατικής ή καλμαντικής κρέμας στην αποτριχωμένη περιοχή.

Γιατί αποτρίχωση στα Laserskin Solutions;

– Στα Laserskin Solutions έχουμε επιλέξει το laser Αλεξανδρίτη, τελευταίας τεχνολογίας, ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στα laser αποτρίχωσης.
– Δουλεύουμε με τις σωστές παραμέτρους στο laser (ένταση, διάρκεια και συχνότητα παλμού). Κάθε τύπος δέρματος και ποιότητα τρίχας είναι ξεχωριστοί.
– Προγραμματίζουμε τα σωστά χρονικά διαστήματα μεταξύ των συνεδριών.
– Παρέχουμε συμβουλές και οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξετε πριν και μετά την κάθε συνεδρία.