ΒΕΝΟΥΣ ΛΕΜΕ72

Λέμε αντίο σε ρυτίδες και σημάδια, με Nano Fractional RF!

Με το πέρασμα των ετών τα σημάδια της φυσικής φθοράς αυξάνονται και επηρεάζουν την επιδερμίδα με μια ποικιλία συμπτωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφη υφή, αιμοφόρα αγγεία και ερυθρότητα. Οι πόροι διαστέλλονται και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μας μαρτυρούν την ιστορία μας. Επιθυμείτε μία θεραπεία η οποία θα προσδώσει στην επιδερμίδα σας τη χαμένη της φρεσκάδα και νεανική της όψη, χωρίς όμως να υποβληθείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν μεγάλο χρόνο ανάρρωσης;

Η Μοναδική Λύση

Η θεραπεία Venus VivaTM είναι η μοναδική θεραπεία για εσάς! Είναι ασφαλής, μη επεμβατική και αποτελεσματική, με βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του προσώπου. Αποτελεί τη μοναδική λύση για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως η χαλάρωση της επιδερμίδας, οι ουλές, τα σημάδια, οι ραγάδες και οι ρυτίδες.

Τι είναι η θεραπεία Venus Viva;

Η θεραπεία Venus VivaTM είναι μια ασφαλής θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος. Η θεραπεία χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)TM και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScanTM, η οποία προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα μέσω της επιλεκτικής επιδερμικής παραγωγής θερμότητας, ελαχιστοποιώντας την πιθανή αίσθηση δυσφορίας του ασθενή και επαυξάνοντας την ικανοποίησή του. Η τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)TM διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την τροποποίηση της επιδερμίδας αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτείται συνήθως είναι 3-4 θεραπείες για μια περιοχή, αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή. Ελάτε για μια δωρεάν ενημέρωση και αξιολόγηση και θα σας συστήσουμε τον αριθμό θεραπειών που χρειάζεστε.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική αισθητική εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούν μια αποδεδειγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική τεχνολογία. Η θεραπεία Venus VivaTM ενδείκνυται για εσάς είναι η πλέον εξελιγμένη κλασματική ραδιοσυχνότητα. Πέραν της αποτελεσματικότητας της διαφέρει και για την ασφάλεια που προσφέρει.

Με μηδενικό χρόνο αποχής και ανάρρωσης, χωρίς πόνο και με τη διάρκεια μιας μέσης θεραπείας τα 30 λεπτά, πολύ σύντομα μετά τη θεραπεία σας θα απολαύσετε τα άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη της.

Κλείστε ραντεβού

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μια δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση. Ελάτε να δούμε μαζί το αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί και να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση. Παρέχουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού εγγράφου.

Ρωτήστε μας σχετικά

Αν έχετε απορίες σχετικά με την μέθοδο ή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας που θέλετε, είτε στέλνοντας μήνυμα, είτε καλώντας στα τηλεφώνα μας και θα λύσουμε κάθε πιθανή απορία σας.