Ακμή και λιπαρότητα

  O βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα. Η θεραπεία από όπου όλοι πρέπει να ξεκινάμε. Το Α και το Ω ενός υγιούς και καθαρού προσώπου.

  Στοχεύει στην απομάκρυνση του επιφανειακού και βαθύτερου σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και των περιβαλλοντικών ρύπων με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

Πρώτο στάδιο είναι η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.
Δεύτερο στάδιο με το πήλινγκ προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
• Τρίτο στάδιο με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.
• Τέταρτο στάδιο κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις φορώντας πάντα γάντια.
• Πέμπτο στάδιο προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια των υψισύχνων ρευμάτων.
• Έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος του πελάτη και τέλος μια επουλωτική, αντισηπτική ή καλμαντική κρέμα.

Σκοπός του καθαρισμού είναι να βοηθήσει το πρόσωπο να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.

  Εξειδικευμένη θεραπεία για τη ρύθμιση του σμήγματος και της λιπαρότητας. Οι δραστικές ουσίες προέρχονται από εκχυλίσματα βοτάνων και θαλάσσιων φυτών (Spongilla, Fragilis, Ephydatia) που σε συνδυασμό με την καολίνη καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, ρυθμίζουν την λιπαρότητα και διεγείρουν την φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.
Με την ταυτόχρονη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και την διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της σωστής κερατινοποίησης του δέρματος.
Η θεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα όπως σημάδια ακμής, ουλές, πανάδες και ρυτίδες. Ενδείκνυται για λιπαρά και μικτά δέρματα με τάση για εμφάνιση ακμής. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο αλλά και σε περιοχές όπως ντεκολτέ, χέρια και πλάτη.

ΣΤΑΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
• Καθαριστικό – Αντισηπτικό
• Εφαρμογή phytopeeling
• Εφαρμογή ενυδατικού ή ρυθμιστικού θεραπευτικού ορού
• Εφαρμογή μάσκας ενυδατικής
• Εφαρμογή ρυθμιστικής ενυδατικής κρέμας

  Αυτή η θεραπεία σχεδιάστηκε για να απομακρύνει τις βλάβες της ακμής, να βελτιώσει την καθαρότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει ερυθρότητα και φλεγμονές.

  Χρησιμοποιεί απολεπιστικά ενζυμα φρούτων για το άνοιγμα φραγμένων πόρων και εύκολη εξαγωγή σμήγματος χωρίς ερεθισμούς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους της ακμής.

Δράση
–Αποτελεσματική θεραπεία για βαθύ καθαρισμό των πόρων, βελτίωση της όψης του δέρματος κι απομάκρυνση των φλεγμονών.

Ενεργά συστατικά
–Ενζυμα παπάγιας και ανανά απομακρύνουν στρώσεις νεκρών κυττάρων
–Εκχύλισμα Ginkgo Biloba, με αντιοξειδωτική κι αντιφλεγμονώδη δραση
–Εκχύλισμα νεραντζιού για βελτίωση της ενυδάτωσης κι ενδυνάμωση του φυσικού προστατευτικού φραγμού
–Εκχύλισμα χαμομηλιού με καλμαντική δράση.

Η δερμοαοπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ασφαλής από τα χημικά peeelings, ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Η απολέπιση επιτυγχάνεται μηχανικά με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλή πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο.

Βελτιώνονται δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες στο δέρμα, οι διευρυμένοι πόροι, οι λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.

Η Hydra Sκin Care (Υδροδερμοαπόξεση) είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος καθαρισμού , απολέπισης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα με τους αντιοξειδωτικούς (βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) παράγοντες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη θεραπεία, διατηρούμε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Με την τριπλή δράση της Hydra Skin Care επιτυγχάνουμε
• Βαθιά ενυδάτωση
• Απολέπιση δέρματος με φυσικό τρόπο
• Αναζωογόνηση και λάμψη προσώπου
• Εξομάλυνση ρυτίδων και ατελειών
• Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων χωρίς πιέσεις
• Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα