Ακμή και λιπαρότητα

  O βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα. Η θεραπεία από όπου όλοι πρέπει να ξεκινάμε. Το Α και το Ω ενός υγιούς και καθαρού προσώπου.

  Στοχεύει στην απομάκρυνση του επιφανειακού και βαθύτερου σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και των περιβαλλοντικών ρύπων με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

Πρώτο στάδιο είναι η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.
Δεύτερο στάδιο με το πήλινγκ προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
• Τρίτο στάδιο με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.
• Τέταρτο στάδιο κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις φορώντας πάντα γάντια.
• Πέμπτο στάδιο προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια των υψισύχνων ρευμάτων.
• Έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος του πελάτη και τέλος μια επουλωτική, αντισηπτική ή καλμαντική κρέμα.

Σκοπός του καθαρισμού είναι να βοηθήσει το πρόσωπο να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.

Το herbs2peel είναι ίσως η πλέον φυσική από όλες τις Επαγγελματικές Κοσμετικές μεθόδους θεραπείας, που έχουν ως στόχο την εντατική αναγέννηση και ανάπλαση του δέρματος. Οφείλει την μοναδικότητα και την αποτελεσματικότητά της στην συνέργεια των 14 πολύτιμων, ειδικά επιλεγμένων βοτάνων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού δέρματος σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ένζυμα, ανόργανα άλατα, τανίνες και ιχνοστοιχεία.

Η διαδικασία απολέπισης με τα βότανα περιλαμβάνει την ανάμιξη με τα ειδικά παρασκευασμένα gel από 100% φυσικά ενεργά συστατικά και στην συνέχεια εφαρμογή στο δέρμα με ειδική μάλαξη. Τα φυτικά μικροσωματίδια αφαιρούν σταδιακά τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ενώ οι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά ουσίες, διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα.

ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ:
• Διέγερση της ζώνης αναγέννησης δέρματος για παραγωγή νέων κυττάρων
• Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, βελτίωση της ποιότητας δέρματος,του χρώματος και της δομής του ιστού
• Εντατική σύσφιξη
• Ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση και απάλυνση των ουλών
• Λάμψη στο δέρμα, χάρη στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας (οξυγόνωση και θρέψη)
• Μείωση της ακμής και εν γένει των συνεπειών ενός προβληματικού δέρματος
• Μείωση της εμφάνισης φαγεσόρων
• Ταχεία και πλήρης ανακούφιση της φλεγμένουσας περιοχής.

  Αυτή η θεραπεία σχεδιάστηκε για να απομακρύνει τις βλάβες της ακμής, να βελτιώσει την καθαρότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει ερυθρότητα και φλεγμονές.

  Χρησιμοποιεί απολεπιστικά ενζυμα φρούτων για το άνοιγμα φραγμένων πόρων και εύκολη εξαγωγή σμήγματος χωρίς ερεθισμούς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους της ακμής.

Δράση
–Αποτελεσματική θεραπεία για βαθύ καθαρισμό των πόρων, βελτίωση της όψης του δέρματος κι απομάκρυνση των φλεγμονών.

Ενεργά συστατικά
–Ενζυμα παπάγιας και ανανά απομακρύνουν στρώσεις νεκρών κυττάρων
–Εκχύλισμα Ginkgo Biloba, με αντιοξειδωτική κι αντιφλεγμονώδη δραση
–Εκχύλισμα νεραντζιού για βελτίωση της ενυδάτωσης κι ενδυνάμωση του φυσικού προστατευτικού φραγμού
–Εκχύλισμα χαμομηλιού με καλμαντική δράση.

Η δερμοαοπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ασφαλής από τα χημικά peeelings, ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Η απολέπιση επιτυγχάνεται μηχανικά με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλή πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο.

Βελτιώνονται δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες στο δέρμα, οι διευρυμένοι πόροι, οι λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.

Οι συσκευές LED Therapy εκπέμπουν φως σε επιθυμητά και επιλεγμένα μήκη κύματος ανάλογα με το πιο πρόβλημα της επιδερμίδας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

To Μπλε φως (415nm) εξουδετερώνει το προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής και είναι το πλέον κατάλληλο για την καταπολέμηση της ακμής. Καταπραΰνει την ερυθρότητα και την φλεγμονή του δέρματος και εξισορροπεί τα επίπεδα του pH. Ταυτόχρονα, ανακουφίζει από το στρες, έχει χαλαρωτική δράση και βοηθά στις διαταραχές του ύπνου. Η φωτοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί ταυτόχρονα, στην ίδια συνεδρία, με άλλες αισθητικές περιποιήσεις όπως καθαρισμός, υδροδερμοαπόξεση κτλ. Η συνεργιστική δράση αυτών, δρα ευεργετικά στα επιθυμητά αποτελέσματα.