Συνεργασία με Attica Group , πρόγραμμα πιστότητας seasmiles

Τα Laserskin Solutions έχουν ενταχθεί στο δίκτυο συνεργατών της Attica Group ( Blue Star Ferries , Superfast Ferries , Hellenic Seaways )  και στο πρόγραμμα πιστότητας seasmiles. Ενημερωθείτε σχετικά από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

www.seasmiles.com

Χορηγία στο Fashion Show , Καλλιθέας

Τα Laserskin Solutions ήταν χορηγός της υπέροχης βραδιάς μόδας που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα στην πλατεία Κύπρου, το βράδυ της Παρασκευής 31/5. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook

Συνεργασία της αεροπορικής εταιρίας RYANAIR με τα Laserskin Solutions

Για όσους επιλέξετε τη Ryanair για τις πτήσεις σας Αθήνα – Σαντορίνη και Σαντορίνη – Αθήνα, από 1η Απριλίου και για όλο το καλοκαίρι, σας περιμένει μία έκπληξη από τα Laserskin Solutions, αρκεί να εκτυπώσετε το boarding pass σας!!!!!

*Ισχύει για τους ναύλους Plus & Flexi Plus

2ο Κυπέλλο Ελλάδας Cheerleading Τρίκαλα 23-24 Μαρτίου

Τα Laserskin Solutions περήφανος χορηγός και μεγάλος υποστηρικτής του 2ου Κυπέλλου Ελλάδας Cheerleading που θα διεξαχθεί 23-24 Μαρτίου στα Τρίκαλα. Θα είμαστε πάντα δίπλα στα νέα παιδιά και στον αθλητισμό. Λέμε ΟΧΙ στη βία και στα ναρκωτικά.

 

Ο ΓΣ Εσπερίδες τίμησε τα Laserskin Solutions

Ο ΓΣ Εσπερίδες τίμησε τα Laserskin Solutions και απένειμε βραβείο στην ιδιοκτήτρια κα Παναγιώτα Μαθιουδάκη για την προσφορά της και την στήριξή της στην ομάδα. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

 

Τα Laserskin Solutions στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ΓΣ Εσπερίδες και τα νέα παιδιά

Τα Laserskin Solutions  υπερήφανος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της πόλης μας ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας. Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία γυναικείου αθλητισμού της χώρας μας.

Οι κορασίδες της ομάδας ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το λογότυπό μας στη φανέλα τους. Λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό!! ΟΧΙ στη βία. ΟΧΙ στα ναρκωτικά