Μεσοθεραπεία προσώπου

shutterstock_112932257972

Η δερμοαοπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ασφαλής από τα χημικά peeelings, ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Η απολέπιση επιτυγχάνεται μηχανικά με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλή πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο.

Βελτιώνονται δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες στο δέρμα, οι διευρυμένοι πόροι, οι λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.

Το herbs2peel είναι ίσως η πλέον φυσική από όλες τις Επαγγελματικές Κοσμετικές μεθόδους θεραπείας, που έχουν ως στόχο την εντατική αναγέννηση και ανάπλαση του δέρματος. Οφείλει την μοναδικότητα και την αποτελεσματικότητά της στην συνέργεια των 14 πολύτιμων, ειδικά επιλεγμένων βοτάνων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού δέρματος σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ένζυμα, ανόργανα άλατα, τανίνες και ιχνοστοιχεία.

Η διαδικασία απολέπισης με τα βότανα περιλαμβάνει την ανάμιξη με τα ειδικά παρασκευασμένα gel από 100% φυσικά ενεργά συστατικά και στην συνέχεια εφαρμογή στο δέρμα με ειδική μάλαξη. Τα φυτικά μικροσωματίδια αφαιρούν σταδιακά τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ενώ οι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά ουσίες, διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα.

ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ:
• Διέγερση της ζώνης αναγέννησης δέρματος για παραγωγή νέων κυττάρων
• Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, βελτίωση της ποιότητας δέρματος,του χρώματος και της δομής του ιστού
• Εντατική σύσφιξη
• Ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση και απάλυνση των ουλών
• Λάμψη στο δέρμα, χάρη στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας (οξυγόνωση και θρέψη)
• Μείωση της ακμής και εν γένει των συνεπειών ενός προβληματικού δέρματος
• Μείωση της εμφάνισης φαγεσόρων
• Ταχεία και πλήρης ανακούφιση της φλεγμένουσας περιοχής.